Ingrediënten

16 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
1
Rasp de schil van een halve limoen en zet apart. Pers de limoenen uit zodat je ongeveer 150 ml sap overhoudt. Snijd de ui in dunne ringen en voeg deze toe aan het limoensap.
2
Snijd de kabeljauw in dunne plakken van ongeveer 0,5 cm dik. Snijd het plakje nog eens in 2 of 3 stukken afhankelijk van de grootte, zodat je plakjes van ongeveer 1,5 x 1,5 cm krijgt. Meng de stukjes kabeljauw met het limoensap en de ui in een kom. Laat dit ongeveer 10 min. in de koelkast ‘garen’. De vis wordt gaar door het zuur van het limoensap.
3
Snijd ondertussen de avocado in blokjes en meng deze samen met de crème fraîche, limoenrasp en een snufje zout in een keukenmachine tot een gladde crème. Voeg eventueel wat overgebleven limoensap toe tegen bruinkleuring.
4
Snijd de mango in blokjes van ongeveer 0,5 cm en zet apart.
5
Verwarm de blini’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Top af met een toefje avocadocrème, een stukje vis, een halve uienring en mangoblokjes. Garneer met verse dille.
Blini’s met ceviche, avocadocrème en mango
Blini’s met ceviche, avocadocrème en mango

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Voor- & tussengerechten
Cuisine
Zuid-Amerikaans
Diëten
Balans
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via