Gevulde snoeppaprika’s met cottage cheese en tomaat
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gevulde snoeppaprika’s met cottage cheese en tomaat

Serveer jij elke keer het standaard blokje kaas met toastje bij de borrel? Dat kan anders! Er zijn genoeg gezonde en vooral lekkere alternatieven. Verras je bezoek met deze gevulde snoeppaprika’s met cottage cheese en tomaat. Ze staan binnen een handomdraai op tafel en zien er ook nog eens heel smaakvol uit.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

8 stuks
Ingrediënten

Recept gevulde snoeppaprika’s met cottage cheese en tomaat

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Snijd de snoeppaprika’s in de lengte doormidden en vul met de cottage cheese.
2
Snijd de snoeptomaatjes in smalle partjes en verdeel deze over de paprika’s. Maak op smaak met peper en zout.
3
Hak de peterselie fijn, de walnoten grof en verdeel deze vervolgens over de paprika’s. Garneer tot slot met chilivlokken.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?