Een guilty pleasure van velen: krokante gesmolten kaas. Met dit recept maak je heel makkelijk krokante kaaskletskoppen met rozemarijn. Met slechts 2 ingrediënten zet je een heerlijk en knapperig hapje op tafel tijdens de borrel.
Tip
Je kunt voor de kaaskletskoppen ook andere soorten kaas gebruiken zoals cheddar of Parmezaanse kaas. De baktijd kan variëren, afhankelijk van de hoeveelheid vet in de kaas. Bij cheddar is de baktijd ongeveer 9 min. en bij Parmezaanse kaas rond de 11 min.
Kletskoppen en kletspotten
Deze kaaskletskoppen smaken nóg lekkerder tijdens een gezellig gesprek. Even geen zin om over het weer, werk of het dagelijks leven te praten? Kletspot is dé oplossing! Deze pot vol met verrassende vragen en leuke dilemma’s zorgt voor volop gespreksonderwerpen. Extra leuk: er zijn meerdere varianten beschikbaar. Zo raak je nooit meer uitgepraat. Je bestelt jouw Kletspot naar keuze gemakkelijk via de webshop van Kletspot.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment