Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2
Verdeel de kaas in 10 porties. Leg elke portie van 15 gr. kaas op de bakplaat en verdeel deze dun en gelijkmatig in een ronde vorm. Herhaal dit totdat de bakplaat vol ligt, maar zorg tussen elke portie geraspte kaas voor minimaal 3 centimeter afstand.
3
Hak de rozemarijn fijn en verdeel over de kaaskletskoppen.
4
Bak de kaaskletskoppen 10 min. Haal ze uit de oven wanneer je het vet in het midden van de kletskop niet meer ziet ‘borrelen’. Laat afkoelen en verwijder overtollig vet eventueel met een stuk keukenpapier.
Kaaskletskoppen met rozemarijn
Kaaskletkoppen

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Hollands
Diëten
Koolhydraatarm
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via