ZomerShoot HippeBorrel 49

Zomer cocktail party

Kruidige bloemkoolroosjes met cheddarsaus en ingelegde ui

Tegenwoordig is een zomerfeestje niet compleet zonder cocktail. Een klassieke Mojito doet het altijd goed onder gasten, maar wist je dat je nog veel meer cocktails kan serveren? Alcoholisch of non-alcoholisch, je kan er altijd een feestje van maken. Haal de innerlijke barman of barvrouw naar boven en tover heerlijke drankjes op tafel!

ZomerShoot HippeBorrel

Shake it up!

Cocktails kennen we als alcoholische mixdrank met meerdere ingrediënten. Tijdens een heerlijke zomeravond kan dit drankje eigenlijk niet ontbreken. Maar wist je dat je eindeloos kan variëren met cocktails? Zo kan je variëren met drank, maar ook met de toevoegingen. Denk hierbij aan verschillend zomerfruit of een andere limonade. Daarnaast kun je ook een non-alcoholische variant maken: de mocktail. Ideaal voor jong en oud!

Gekruide bloemkoolroosjes
Slawraps

Klusser in huis? Maak je eigen opklapbare borreltafel!

Als je spontaan borrel bezoek over de vloer krijgt, wil je natuurlijk wel op een leuke plek kunnen zitten. Wij hebben de oplossing voor je: een zelfgemaakte opklapbare borreltafel! Deze borreltafel ziet er niet alleen tof uit, maar is ook super handig! Wat dacht je bijvoorbeeld van een handig gedeelte om flessen en glazen te bewaren? Roep de klusser in huis er dus bij (of stroop je eigen mouwen op!) en maak je eigen opklapbare borreltafel.