Frappuccino Karamel
Lifestyle

IJskoffie maken

Een ijskoffie is de perfecte verkoeling tijdens een zonnige lente– of zomerdag! De ijskoffie is op de terrassen al onmisbaar, maar wist je dat je een ijskoffie ook makkelijk zelf thuis kan maken? Ruil je kopje koffie in voor een lekkere koude koffie voor de dagelijkse koffiekick. Ontdek alle ijskoffie recepten! 

Huisgemaakte Ijskoffie

IJskoffie maken: zo doe je het!

Hoe maak je ijskoffie? IJskoffie maken doe je gemakkelijk thuis in een paar stappen met jouw favoriete koffiezetapparaat. Met espresso, melk en ijsklontjes kan je een simpele ijskoffie zelf maken. Om te voorkomen dat je ijskoffie erg waterig wordt, kan je de ijsklontjes maken van vers gezette koffie. Maak gebruik van lekkere grote ijskoffie glazen voor de ultieme beleving. Zo smaakt de huisgemaakte ijskoffie extra lekker! 

IJskoffie recept

Het leuke aan zelf ijskoffie maken is dat je kan variëren in smaak. De standaard ijskoffies kennen we natuurlijk allemaal. Des te leuker om aan de slag te gaan met verschillende ingrediënten! Je kan zelfs experimenteren met diverse melksoorten als volle melk, sojadrink en havermelk. Voeg aan een gezonde ijskoffie kaneel toe voor extra smaak. Kies je favoriete recept voor ijskoffie en ontdek wat je lekker vindt! 

Ijskoffie Vanille Ijs

IJskoffie met vanille-ijs

Houd je van een zoete koffie? Dan kan je kiezen voor de populaire ijskoffie karamel of de whipped Nutella coffee met zoete room bovenop! De meeste ijskoffies maken we met ijsblokjes en melk, maar wist je dat je ook een ijskoffie kan maken met vanille-ijs? De romige ijskoffie maken we als onweerstaanbare koffietraktatie voor tussendoor of als dessert! 

Nog meer lekkere ijskoffie recepten

IJskoffie maken is simpel en kan je zo leuk maken als je zelf wilt! Zo kan je bijvoorbeeld je ijskoffie blenden met een staafmixer of in een keukenmachine tot de perfecte frappuccino! Zo maak je de lekkerste koffiecreaties door het gebruik van verschillende technieken, zoetigheden en likeuren.  

Iced latte met havermelk

Met maar vier ingrediënten maak je gemakkelijk de iced latte met havermelk zelf thuis! De perfecte verkoeling voor op een warme dag. Je maakt het recept geheel plantaardig door het gebruik van havermelk.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Artikelen

Gemaakt door Eatertainment

Delen via