Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Zet twee kopjes espresso’s. Verdeel de melk over twee longdrinkglazen en verdeel de ijsblokjes over de glazen. Vorm de suikerspin tot mooie wolkjes door de suiker iets uit te trekken en te kneden. Zorg dat je geen vochtige handen hebt anders smelt de suiker.
2
Schenk 1 espresso per glas op de bolling van de lepel zodat de espresso op de melk blijft liggen. Leg de suikerspinwolk op de koffie en geniet van jouw eigen ‘cloud of coffee’! Als je de suikerspin in de koffie legt smelt hij meteen en heb je een heerlijke zoete ijskoffie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Martin
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Dranken & cocktails

Gemaakt door Eatertainment

Delen via