Zin om groots uit te pakken met het dessert tijdens de feestdagen? Ga dan voor deze speculoos ijstaart met meringue aardbeienijs als spektakelstuk en steel de show! De combinatie met van speculoos met meringue aardbeienijs is niet alleen heel lekker, maar ziet er ook super smaakvol uit!
Bekijk ook de andere recepten van onze hemelse desserttafel.
Tip: voor de toefjes meringue kan je eventueel ook kant-en-klare exemplaren kopen.
Om ijstaart te laten ontdooien geldt, hoe groter de taart hoe langer de ontdooitijd. Een ijstaart van 8 personen laat je ongeveer 20 minuten ontdooien. Ook kun je altijd tussendoor even checken of hij al zacht genoeg is en of je de taart al kunt eten.
De houdbaarheid van ijstaart varieert afhankelijk van de ingrediënten en de bewaaromstandigheden. Over het algemeen kan ijstaart tot 3 maanden in de vriezer worden bewaard.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment