Met rode kool kan je zoveel meer dan je denkt! Maak er bijvoorbeeld eens rode kool steak van. De rode kool snijd je in dikke plakken en rooster je vervolgens in de oven. Feestelijk, kleurrijk en hartstikke voedzaam, ideaal voor een druilerige dag!
Samen met The Farm Kitchen’s Kookfabriek organiseren wij meermaals per jaar toffe kookworkshops. Volg een van de workshops en ga aan de slag met heerlijke gerechten uit het seizoen. Bekijk hier de opkomende kookworkshops en bestel je tickets!
Tip: gebruik de restjes rode kool in zoetzuur of maak er een coleslaw van met reepjes wortel, stukjes appel, mayonaise en krokante walnoten.
Rode kool is een heerlijke en voedzame wintergroente die niet alleen kleur toevoegt aan je maaltijd, maar ook boordevol gezondheidsvoordelen zit. Het seizoen van rode kool is meestal van september tot maart, waardoor het een ideale groente is voor warme wintergerechten. Wij geven je een aantal smakelijke tips!
Met de veelzijdigheid van de rode kool kan je in de winterperiode alle kanten op. Probeer een van bovenstaande bereidingswijzen en ontdek de vele smaakvolle mogelijkheden met deze prachtige groente!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment