Natuurlijk kan je kiezen voor kant-en-klaar naanbrood, maar wist je dat je het ook heel gemakkelijk zelf kan maken? Het is ook nog eens een leuk karweitje om te doen! Het naanbrood toppen we af met een heerlijke zelfgemaakte knoflookboter.
Samen met The Farm Kitchen’s Kookfabriek organiseren wij meermaals per jaar toffe kookworkshops. Volg een van de workshops en ga aan de slag met heerlijke gerechten uit het seizoen. Bekijk hier de opkomende kookworkshops en bestel je tickets!
Heb je je eigen naanbrood gemaakt, maar weet je niet zo goed wat je er mee kan doen? Wij hebben tal van recepten met naanbrood voor je klaarstaan! Zo kan je naanbrood serveren als bijgerecht voor bijvoorbeeld een romige curry, maar je kan naanbrood ook gebruiken als basis van een soort pizza recept. Naanbrood kan je namelijk aftoppen met diverse ingrediënten, vervolgens afbakken in de oven en het genieten kan beginnen.
Zo is dit recept voor naan met honing halloumi onwijs lekker om eens te maken voor een verrassend lunch recept of als recept voor het avondeten. De zoute halloumi bakken we goudbruin en maken we vervolgens wat zoeter met honing. Het naanbrood besmeren we met tzatziki, waar je de honing halloumi op legt, gevolgd door frisse granaatappelpitjes en een dot crispy chili olie. Geloof ons: deze combinatie verwennen al je smaakpapillen! Een andere lekkere variant om eens te proberen is naan met perzik en balsamico. Ook in dit recept combineren we zoet met hartig door de friszoete perziken, romige buffelmozzarella en het vleugje balsamico.
Naanbrood is in ieder geval hét antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’. Zo is dit recept voor naanbrood met saté onwijs lekker om te maken voor het diner! Het Indiase platbrood toppen we af met saté gemaakt van kip, knapperige taugé, frisse komkommer en een gekookt eitje. Of wat dacht je van naanbrood met shoarma en komkommer? Het klassieke pitabroodje vervangen we door naanbrood. De tzatziki geeft er een Griekse twist aan en de frisse komkommer, rode ui en knapperige ijsbergsla geven een heerlijke touch.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment