Van snelle pasta's tot romige ovengerechten
In aflevering 5 van ‘De smaak van het leven’ staat Gerard Ekdom in de keuken! Hij maakt een gerecht dat in zijn familie onmisbaar is. Geloof ons: dit gerecht is nét zo tijdloos als zijn muziekkeuze. Je bekijkt de aflevering nú op Eatertainment!
Of je nu uitgebreid gaat koken voor een grote groep tafelgasten of iets snels en makkelijks op tafel wil zetten voor op de drukke doordeweekse dag, met deze 5 keukenbenodigdheden van Keuken Kampioen wordt koken een eitje. Ontdek ze in de blog!
De witte asperges zijn weer volop beschikbaar! Haal het witte goud in huis en verwerk in een klassiek recept óf kies voor asperges met een twist. Van een heerlijke aspergegratin tot een poké bowl met asperges, ontdek in de blog smakelijke recepten én krijg antwoord op de vraag: ‘Hoe lang kook je asperges?’.
Eens wat nieuws proberen? Wandel dit weekend dan even binnen bij diverse Albert Heijn locaties en kom chow mein met tofu proeven! De koks staan klaar op maar liefst 38 locaties, verspreid door heel Nederland. Zij geven je tips en tricks hoe je het recept kan bereiden én je kan het natuurlijk proeven.
De smaakmaker van deze maand is… paprikapoeder! Elke maand lichten we een smaakmaker uit én bieden we extra (food)inspiratie rondom deze smaakmaker. Deze maand is dit paprikapoeder! Paprikapoeder wordt gemaakt van gekweekte rode vruchten van de ‘specerijen’-paprikaplant. Daarom kunnen we het een specerij noemen! Lekker bij geroosterde wortelen met citroen whipped feta en als topping van geroosterde kikkererwten. Van alles op de hoogte zijn en blijven? Volg ons op Instagram!
Probeer onze verrassende recepten. Ga je voor een makkelijke lunch of klassiek hoofdgerecht met een twist?