Arepa con queso
Niveau
Gemiddeld
Tijd
50 min

Arepa con queso

Ingrediënten

6 stuks
Ingrediënten
Bereidingstijd
50 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
50 min
1
Meng het zout met het water en roer goed door. Meng het zoute water met het maismeel en kneed tot een soepel deeg. Voeg eventueel extra water toe indien het te droog is.
2
Voeg de boter toe en kneed door. Verkruimel de witte kaas door het deeg en kneed tot een gladde massa.
3
Maak bolletjes van ca. 7cm en vorm ze tot een platte schijf van 1,5 cm dik.
4
Verwarm de helft van de olie in een pan en bak de arepa’s op middelhoog vuur gedurende 8 tot 10 min. per kant. Laat de arepa’s afkoelen.
5
Snijd de arepa’s open en beleg elk broodje met een halve plak kaas. Bak nogmaals 1 á 2 min. per kant om de kaas te laten smelten. Serveer direct met pittige ketchup.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Dirk-Jan
Jennifer van Eatertainment
Carice
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Cuisine
Zuid-Amerikaans
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via