Print opties

Sluiten

Arepa con queso

Bereidingstijd
50 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

6 stuks
Ingrediënten
1
Meng het zout met het water en roer goed door. Meng het zoute water met het maismeel en kneed tot een soepel deeg. Voeg eventueel extra water toe indien het te droog is.
2
Voeg de boter toe en kneed door. Verkruimel de witte kaas door het deeg en kneed tot een gladde massa.
3
Maak bolletjes van ca. 7cm en vorm ze tot een platte schijf van 1,5 cm dik.
4
Verwarm de helft van de olie in een pan en bak de arepa’s op middelhoog vuur gedurende 8 tot 10 min. per kant. Laat de arepa’s afkoelen.
5
Snijd de arepa’s open en beleg elk broodje met een halve plak kaas. Bak nogmaals 1 á 2 min. per kant om de kaas te laten smelten. Serveer direct met pittige ketchup.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.