Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
4u 0min
Totale tijd
4u 15min
1
Haal de kwark 1 uur van te voren uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Laat de gelatineblaadjes 5 min. weken in koud water.
2
Smelt de roomboter in de magnetron en meng met het havermeel, de cacaopoeder en ¾ van de agavesiroop. Verdeel het mengsel over de bodem van een met bakpapier beklede springvorm en druk goed aan. Zet in de koelkast.
3
Schil en ontpit de avocado’s en maal in een blender of keukenmachine tot een puree. Rasp het groene gedeelte van de schil van een limoen en pers uit. Voeg het sap en de rasp van de limoen bij de gepureerde avocado’s. Voeg hier de kwark en de overige agavesiroop aan toe. Meng goed door elkaar.
4
Haal de gelatineblaadjes uit het water en knijp goed uit. Verwarm de gelatineblaadjes kort in een steelpan samen met 1 el water. Zorg ervoor dat de gelatine niet gaat koken. Roer goed totdat de gelatineblaadjes helemaal opgelost zijn. Giet het gelatinemengsel bij de kwark en avocado in de blender of keukenmachine en meng nogmaals.
5
Giet het kwarkmengsel over de haverbodem en zet de kwarktaart minimaal 3 uur in de koelkast. Snijd de andere limoen in schijfjes. Maak af met kokosrasp, grof gehakte noten en schijfjes limoen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Cuisine
Hollands
Diëten
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via