Een lichtgekruide appeltaart met een knapperig randje! De basis van de appeltaart bestaat uit filodeeg, gebakken in een mengsel van koek en speculaas. Door Blue Band Heerlijk Romig te gebruiken, is de taart lekker romig. Voeg daar Verstegen Koek & Speculaas aan toe voor een warme smaak, Kanzi appels voor een friszoet effect en top het geheel af met sinaasappel en pistachenoten voor een verrassende twist. Het resultaat? Een heerlijke appeltaart die knispert bij elke hap!
Serveertip: lekker met een toef opgeklopte Blue Band Finesse 31%.
Lekker eten hoeft geen zuivel te bevatten! Ook zonder dierlijke producten tover je de lekkerste recepten op tafel. Of het nu gaat om een ovenschotel, romige risotto recept of eem makkelijk baksel. Zo is het recept van de crispy pistache appeltaart met koek en speculaas kruiden geheel vegan. De combinatie van Blue Band Heerlijk Romig, Verstegen Specerijenmix en friszoete Kanzi appels maken de taart compleet! Meer op zoek naar een dessert? Ga dan voor deze pistache tiramisu. Met 20 minuten van je tijd maak je al deze smaakvolle, plantaardige tramisu. Of ga voor een (oranje) tompouce! Met dit recept is het maken van je eigen tompouce een fluitje van een cent. En dat geheel plantaardig!
Naast desserts en baksels kan je ook recepten voor het avondeten gemakkelijk vegan bereiden. Zo is deze romige paddenstoelen Stroganoff met pasta heerlijk om te maken. Zeker op een regenachtige herfstdag, dan schreeuwt je lijf om een bord met comfort food. Ook fijn: in 20 minuten is het romige pasta recept al gemaakt. Deze Hollandse bospaddenstoelen risotto met geroosterde hazelnoot en salie is een ander voorbeeld van een heerlijk plantaardig recept.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment