Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Zet een pannetjes op het vuur met melk, voeg hier de zachte karamelsnoepjes aan toe. Laat de snoepjes smelten op laag vuur. Roer regelmatig door zodat het niet aanbrandt op de bodem. Kook de saus 10 min. in nadat alle snoepjes zijn gesmolten. Laat de saus afkoelen in het pannetje.
2
Vul een maatbeker met kokend water en laat hier een koksmes 5 min. in opwarmen. Haal de chocolade paashazen uit het folie. Snijd met het hete koksmes de top van de oren van de paashaas af. Decoreer de gesmolten chocoladerand met strooifeest choco mix, zodat dat de chocoladebolletjes blijven plakken.
3
Schenk de overgebleven melk in de blender en voeg daar de rijpe bananen, bolletjes slagroomijs en de helft van de zelfgemaakte (afgekoelde) karamelsaus aan toe. Mix dit door elkaar totdat er een heerlijke milkshake ontstaat. Schenk de milkshake in de paashaas en steek er twee papieren rietjes in.
4
Top de paashaas af met een flinke dot slagroom en schenk de overgebleven karamelsaus over de slagroom.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Dranken & cocktails
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via