Deze zelfgemaakte milkshake, geserveerd in een chocolade paashaas, is helemaal paasproof. Met een zelfgemaakte karamelsaus is deze milkshake een ware traktatie voor iedere zoetekauw!
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Recept bannoffee milkshake uit een chocolade paashaas
Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Zet een pannetje op het vuur met 1/3 van de melk, voeg hier de zachte karamelsnoepjes aan toe. Laat de snoepjes smelten op laag vuur. Roer regelmatig door zodat het niet aanbrandt op de bodem. Kook de saus 10 min. in nadat alle snoepjes zijn gesmolten. Laat de saus afkoelen in het pannetje.
2
Vul een maatbeker met kokend water en laat hier een scherp mes 5 min. in opwarmen. Haal de chocolade paashazen uit het folie. Snijd met het hete koksmes de top van de oren van de paashaas af. Decoreer de gesmolten chocoladerand met strooifeest choco mix, zodat dat de chocoladebolletjes blijven plakken.
3
Schenk de overgebleven melk in de blender en voeg daar de rijpe bananen, bolletjes slagroomijs en de helft van de zelfgemaakte (afgekoelde) karamelsaus aan toe. Mix dit door elkaar totdat er een heerlijke milkshake ontstaat. Schenk de milkshake in de paashaas en steek er twee rietjes in.
4
Top de paashaas af met een flinke dot slagroom en schenk de overgebleven karamelsaus over de slagroom.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment