Deze gevulde eieren met gerookte zalmmousse zijn een verfijnde twist op het klassieke hapje. De romige vulling met zachte zalmsmaak en frisse dille zorgt voor een heerlijke balans. Perfect als feestelijke snack of borrelhapje.
Klinkt wellicht wat gek, maar een borrelhapje met een zachte mousse vulling is heerlijk! Dat bewijst onder andere dit gevuld eitje met gerookte zalmmousse. De zachte zalmsmaak van de zelfgemaakte mousse en frisse dille zorgen voor een verrassende balans met het gekookte ei. Lekker om te serveren voor bij de paasbrunch of -borrel, maar ook voor een vrijdagmiddagborrel met vrienden, familie of collega’s. Een onwijs lekker recept dat je wilt proberen!
Deze gevulde eieren met vismousse van gerookte zalm, frisse dille én viseitjes zijn ook heerlijk om te maken voor de borrel. Het recept geeft een twist aan de klassieke gevulde eieren en geeft een luxe touch aan je borrel dankzij de toevoeging van viseitjes. Wil je echt uitpakken omdat je iets te vieren hebt? Kies dan voor echte kaviaar in plaats van viseitjes.
Naast een vismousse kan je ook kiezen voor een avocadomousse. Zo maken we blini’s met gerookte zalm en zelfgemaakte avocadomousse. Dit makkelijke recept kost je maar 15 minuten van je tijd en het is het perfecte hapje voor feestelijke gelegenheden. De luchtige mini pannenkoekjes toppen we af met een toefje kruidenroomkaas, romige avocadomousse en frisse dille. Daarbovenop komt de gerookte zalm, wat zorgt voor een perfecte smaakcombinatie! Avocadomousse is ook heerlijk in deze mini kaascups met furikake. Dit spetterende borrelhapje is leuk om te serveren als onderdeel van een borrelplank. Maak de plank bijvoorbeeld compleet met jalapeño pepers, vitello tonnato rolletjes, kaas met truffel, brood, crackers en druiven, romige pompoen hummus en een cranberry chutney. Een goedgevulde borrelplank is onmisbaar bij een gezellige borrel.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment