Deze gevulde eieren met avocado en limoen zijn romig, fris en vol van smaak. De zachte avocado en het zure van de limoen zorgen voor een perfecte balans. Ideaal als feestelijke borrelhap of als frisse twist op de klassiek gevulde eieren. Simpel, snel en altijd een succes!
Wij houden wel van een borrel, zeker wanneer we daar eten bij serveren! Want wat is nu een borrel zonder een lekker hapje? Een zo’n lekker recept dat je kan maken, is een gevuld eitje. Met een gevuld eitje kan je namelijk alle kanten op. Of het nu vis, vlees of vegetarisch is, met deze recepten zet je gegarandeerd iets lekkers op tafel.
Voor een gevuld eitje met vlees kan je kiezen voor een gevuld eitje met ‘nduja. De smeerbare worst zorgt voor een pittige touch, wat zorgt voor een ware smaakexplosie in de mond. Top af met wat bieslook voor een goede tegenhanger. Wil je liever een eitje met vis? Maak dan deze smaakvolle gevulde eitjes met zalmmousse. Dit makkelijke recept is een verfijnde twist op de klassieker. Romig, fris en zacht van smaak. Meer heb je niet nodig!
Wil je liever een vegetarisch recept borrelhapje maken? Dan is het gevuld eitje met avocado en limoen een aanrader! De romige avocado gecombineerd met het zure van limoen zorgt voor een perfecte balans. Lekker om af te toppen met wat verse peterselie om het hapje compleet te maken. Dit gevuld eitje met wasabi en mayonaise is ook erg lekker om te maken! Het eitje is pittig, romig en heeft een umami-rijke smaak. De wasabi heeft een verrassende kick, terwijl de sojasaus weer zorgt voor extra diepte aan het eitje en de basilicum weer zorgt voor een frisse touch. Een verrassende combinatie waar je zeker van gaat genieten!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment