Een croissant op de brunchtafel is onmisbaar. Een naturel croissant is al lekker van zichzelf, maar je maakt het nóg lekkerder door er pistache aan toe te voegen. Met maar 10 minuten van je tijd geef jij al een goddelijke twist aan je croissants. Zeker het proberen waard!
Bekijk de video van het recept onderaan de pagina.
Tip: heb je wat meer tijd? Vervang de afbakcroissants dan voor vers croissantdeeg van de bakker en maak je eigen croissants.
De pistache foodtrend is nog lang niet voorbij, dus wij nemen het er graag van! Want hoe lekker is het om pistache te verwerken in je favoriete gerechten? Of je nu knapperige nootjes toevoegt aan een salade recept, een bakrecept als bananenbrood naar een next level tilt of het verwerkt in een recept voor het avondeten, pistache kan overal bij.
Voor het ontbijt kan je bijvoorbeeld pistache overnight oats met frambozen maken. De combinatie van frisse frambozen en het hartige van de pistache is goddelijk. Voor de lunch is deze salade met aardbeien en gefrituurde geitenkaas lekker om te maken. De gefrituurde geitenkaas is knapperig vanbuiten en romig vanbinnen, wat perfect past bij de frisse aardbeien en knapperige pistachenoten.
Op zoek naar gerechten voor het avondeten? Maak dan deze romige citroenpasta met guanciale en pistachekruim. Of dit pasta recept van romige citroenrigatoni, rucola en tot kruim gemalen pistache. Onweerstaanbaar! Deze zoete aardappel met burrata en zelfgemaakte pesto is er ook eentje voor in de boeken. Dit zoete aardappel recept is perfect als lichte maaltijd.
Voor de zoetekauwen onder ons zijn deze chocolate chip cookies met pistache heerlijk! Of wat dacht je van een gevuld paasei met pistache cheesecake? Waar het eerste recept perfect is voor zondag bakdag, is het gevuld paasei perfect voor Pasen, maar ook daarbuiten is het heerlijk om te maken! Kies dan voor een andere vorm en vul met de romige pistache cheesecake.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Reacties
Plaats nieuwe reactie
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment