Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten borrelhapjes
Ingrediënten zure dip
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Kluts de eieren in een kommetje. Doe de bloem in een andere kom. Verkruimel 2/3 van de tortilla chips tot een grove kruimels in een derde kommetje.
2
Dep de sweetpeppers met keukenpapier droog. Wentel ze vervolgens door de bloem, gevolgd door het ei en tot slot door de verkruimelde chips. Herhaal dit met de vegetarische wings en kaasjes.
3
Verwarm de airfryer voor op 200˚C en bak de hapjes 5 min.
4
Meng voor de dip de zure room, bieslook, het citroensap, de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Serveer de crispy chips borrelmix op een schaal met de dip en de overige tortilla chips.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Melk
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Mexicaans
Diëten
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via