De pickled frikandel heeft allerlei typische Hollandse ingrediënten! Wat dacht je van Amsterdamse gele uitjes en augurken? Deze combinatie is heerlijk bovenop een frikandel gevuld met Kruiden Ketchup Curry Original en mayonaise. Top de frikandel af met tuinkers en het snacken kan beginnen!
Dol op de klassieke frikandel of een frikandel speciaal? Dan moet je eens onze verrassende frikandel varianten proberen! Er is namelijk een flinke trend door de wereld aan het gaan met de frikandel in de hoofdrol. Het begon allemaal met een discodel, oftewel een frikandel met mayonaise en discodip. Ondertussen zijn er tal van varianten te vinden van de frikandel speciaal. Zo gaan we in dit recept voor de pickled frikandel, die we aftoppen met Amsterdamse gele uitjes, Hela Kruiden Ketchup Curry Original, mayonaise en blokjes augurk. Een combinatie die zeker in de smaak gaat vallen!
Een andere trendy frikandel die je moet proberen, is de Frikandel Italian. Nu denk je misschien, wat is er Italiaans aan een frikandel? De toppings! We kiezen namelijk voor alle ingrediënten die je ook terug kan vinden op een klassieke caprese: tomaten, pesto en pijnboompitten. Alleen de mozzarella laten we achterwege. Verse basilicum mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje! Ook het proberen waard: Frikandel Spicy. Voor de liefhebbers van pit is dit een variant van de frikandel speciaal die je móet proberen. Rode peper, wasabi mayonaise en wasabi noten; allerlei ingrediënten die zorgen voor een spicy touch aan de frikandel. Of wat dacht je van de Frikandel Peanut? De naam zegt het al, dit is er eentje met lekker veel pinda’s in de hoofdrol! Namelijk Hela ketchup pindasaus, fijngehakte pinda’s, knapperige bosui, cassave kroepoek en een vleugje pit dankzij de toevoeging van rode peper.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment