Gevulde ciabatta met gehakt
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Gevulde ciabatta met gehakt

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de bovenkant van de ciabatta af en hol het brood uit, houd 2 cm van de randen vrij. Bewaar 2 el van het uitgeholde brood voor de gehaktvulling en verkruimel dit fijn met je handen.
2
Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Snijd de bosui in fijne ringen. Voeg de helft van de paprika en de helft van de bosui samen met het broodkruim, ei, gehakt, chilisaus toe in een grote kom. Breng op smaak met peper en zout en kneed totdat alles goed is gemengd.
3
Vul het stokbrood met het gehaktmengsel en verdeel de plakken ontbijtspek zigzaggend over het brood. Maak af met de geraspte kaas. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
4
Maak een salade met de veldsla, resterende paprika en bosui. Serveer de salade bij het gevulde stokbrood.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Irenel
Sebastiaan van Eatertainment
Ina
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via