Gevulde ciabatta met gehakt
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Gevulde ciabatta met gehakt

Deze gevulde ciabatta is een echte aanrader voor de lunch of borrel! Makkelijk om te maken en het staat redelijk snel op tafel. Natuurlijk kan de ciabatta vervangen worden door ander brood en is variëren met de vulling eenvoudig.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept gevulde ciabatta met gehakt

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de bovenkant van de ciabatta af en hol het brood uit, houd 2 cm van de randen vrij. Bewaar 2 el van het uitgeholde brood voor de gehaktvulling en verkruimel dit fijn met je handen.
2
Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Snijd de bosui in fijne ringen. Voeg de helft van de paprika en de helft van de bosui samen met het broodkruim, ei, gehakt, chilisaus toe in een grote kom. Breng op smaak met peper en zout en kneed totdat alles goed is gemengd.
3
Vul het stokbrood met het gehaktmengsel en verdeel de plakken ontbijtspek zigzaggend over het brood. Maak af met de geraspte kaas. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
4
Maak een salade met de veldsla, resterende paprika en bosui. Serveer de salade bij het gevulde stokbrood.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

I
Irenel
Lijkt me heerlijk op de borrel plank vrijdags!
S
Sebastiaan van Eatertainment
Dat is zeker een goed idee! Overigens ook gewoon lekker als heerlijke lunch en snelle avondmaaltijd ;).
I
Ina
Wat was dit een heerlijk recept. Gedeeld met mijn vriendin. Voor herhaling vatbaar
J
Jennifer van Eatertainment
Wat fijn om te horen Ina! 😊

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via