Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min
1
Schaaf met een kaasschaaf lange stroken van de komkommer. Meng de gin en tonic in een kom en marineer de komkommer stroken gedurende 30 min.
2
Snijd de tomaten in kleine blokjes en zet apart. Bewaar de garnalen in een andere kom. Snipper de sjalot fijn en voeg de helft bij de garnalen en de andere helft bij de tomaten. Breng de tomaten op smaak met peper en zout. Breng de garnalen op smaak met de rasp van de limoen. Snijd de blaadjes van de little gem in de lengte door het midden.
3
Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees van de avocado in een hoge (maat)beker. Voeg het sap van de limoen toe en een beetje zout. Pureer met een staafmixer tot een gladde massa en giet over in een spuitzakje. Als je geen spuitzak hebt kun je ook zelf een spuitzak maken door het puntje van een stevig plastic zakje te knippen.
4
Spuit een mooie dot avocado crème in een gin tonic glas. Vul het met de slablaadjes en leg middenin een eetlepel aangemaakte tomatenblokjes. Leg een komkommer strook sierlijk neer op de tomaat, voeg de garnalen toe en versier het gerecht verder met de avocado crème en top af met naturel chipjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Weekdieren
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Diëten
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via