Koek En Speculaas Strooier Kanelbullar Met Kandijsuiker (1)
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Kanelbullar met kandijsuiker

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
12 min
Totale tijd
22 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het croissantdeeg uit en druk de randen aan. Smelt de roomboter in een pan.
2
Meng de kokosbloesemsuiker, Verstegen Mix voor Koek & Speculaas en kardemom. Verdeel ¾ van de roomboter over het deeg en strooi het suikermengsel over de boter. Vouw 1/3 van het deeg naar binnen (de korte kant) en vouw daarna aan de andere kant 1/3 van het deeg eroverheen. Snijd in slierten van 3 cm dikte. Twist de slierten tot een kronkel en rol op tot een cirkel. Druk de uiteinden goed aan. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de bovenkant met de overige boter en bak 12 min. in de oven.
3
Haal de kanelbullar uit de oven en verdeel de kandijsuiker eroverheen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Gebak
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via