Een klassieker met een moderne twist! De friszoete Kanzi appels in combinatie met de warme smaken van Verstegen Kaneel en rozijnen krijgen een knapperig jasje van het deeg. De Blue Band Heerlijk Romig zorgt voor een smeuïg deeg zonder zuivel te gebruiken. Pure verwennerij, maar dan geheel plantaardig!
Serveertip: lekker met een toef opgeklopte Blue Band Finesse 31%.
Met een friszoete en knapperige smaak zijn appels heerlijk om uit het vuistje te eten als een gezond tussendoortje, maar het is ook zeker geschikt om te verwerken in diverse gerechten, denk aan een frisse salade recept of een lekker bakrecept. Zo is een klassieke appeltaart altijd een goed idee om te maken wanneer je een lekker baksel wilt maken. Appeltaart is lekker als dessert na het avondeten met een bolletje ijs, maar ook altijd een goed idee om te serveren bij de koffie of thee. Wil je eens wat anders proberen dan een klassieke appeltaart? We hebben nog genoeg heerlijke bakrecepten met appel in de hoofdrol voor je op Eatertainment!
Ga bijvoorbeeld eens voor deze appel karamel cake. Een heerlijke traktatie van cake met zachte stukjes appel en een zoete karamelsaus on top. Het makkelijke recept is eenvoudig om te maken, maar de eenvoud maakt het juist lekker. Kan je niet kiezen tussen muffins en appeltaart? Combineer het en ga voor appeltaartmuffins! De herkenbare ingrediënten van een klassieke appeltaart worden verwerkt in kleine muffins. Ideaal om mee te nemen als lekker tussendoortje of om te serveren als lekkernij bij een hartverwarmend drankje.
Naast baksels kan je met appels ook andere verrassende gerechten maken. Denk aan deze appeldonuts met speculoos. De appelringen met een laagje speculoos worden omwikkeld met reepjes taartdeeg en bestrooid met kaneelsuiker. Vervolgens worden de appeldonuts knapperig gebakken in de oven. Dit lekkere recept maak je met maar 5 ingrediënten en schuif je na 15 minuten bereiden de oven in. Perfect voor als je geen zin hebt om uren te bakken!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment