Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het croissantdeeg uit en druk de randen aan. Smelt de roomboter in een pan.
2
Meng de kokosbloesemsuiker, Verstegen Mix voor Koek & Speculaas en kardemom. Verdeel ¾ van de roomboter over het deeg en strooi het suikermengsel over de boter. Vouw 1/3 van het deeg naar binnen (de korte kant) en vouw daarna aan de andere kant 1/3 van het deeg eroverheen. Snijd in slierten van 3 cm dikte. Twist de slierten tot een kronkel en rol op tot een cirkel. Druk de uiteinden goed aan. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de bovenkant met de overige boter en bak 12 min. in de oven.
3
Haal de kanelbullar uit de oven en verdeel de kandijsuiker eroverheen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.