Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie, leg de glanzende kant naar boven.
2
Snijd de bloemkool in roosjes van ongeveer 4 cm en dep ze goed droog.
3
Meng de bloemkoolroosjes met olie, knoflook, chilipoeder en paprikapoeder. Zorg ervoor dat de bloemkoolroosjes goed bedekt zijn met de kruiden.
4
Verdeel de bloemkoolroosjes over de bakplaat, zorg ervoor dat ze elkaar niet raken.
5
Bak de bloemkoolroosjes in 25 min. bruin en krokant in de oven.
6
Verwarm de azijn, suiker en zout in een pannetje. Halveer de rode ui en snijd in dunne ringen. Kook de ui kort in het azijnmengsel en laat afkoelen.
7
Verwarm in een ander pannetje op laag vuur de slagroom samen met de crème fraîche en cheddarkaas totdat de kaas is gesmolten. Rasp de limoen boven de saus en roer door.
8
Serveer de bloemkool met de warme kaassaus en ingelegde ui.
Kruidige bloemkoolroosjes met cheddarsaus en ingelegde ui
Kruidige bloemkoolroosjes met cheddarsaus en ingelegde ui

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Bijgerechten
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via