Wat nu als je wél die herfstige smaken van een stoof wil, maar even een dag geen vlees? Dan zit je met dit smaakvolle gerecht goed! Deze vegetarische stoof met romige bloemkoolpuree zit bomvol smaken én groenten en het is ook nog eens snel klaar.
Variatietip: wil je dit recept toch met vlees maken? Bak dan van tevoren een bebloemde sukadestooflap in de stoofpan aan. Haal uit de pan en voeg het vlees in stap 4 samen met de bouillon weer toe. De stooftijd verhoog je dan naar 2,5 uur. De linzen laat je achterwege.
Deze paddenstoelenstoof met bloemkoolpuree laat zien dat vegetarische recepten heerlijk zijn, ook als stoofgerecht! Probeer ook eens deze lekkere rendang van spitskool met pinda’s en zoetzuur, deze zomerse Zuid-Italiaanse groentestoof of ga voor een verrassende vegan auberginehachee met aardappelpuree. Heerlijke recepten voor het avondeten!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment