In samenwerking met:
Vanillestokjes No Bake Vanille Cheesecake Met Gesuikerde Rozemarijn 2
Niveau
Beginner
Tijd
25 min
Vrij van vis
Vegetarisch

No-bake vanille cheesecake met gesuikerde rozemarijn

Deze cheesecake zorgt voor een echte smaakexplosie dankzij de bodem van speculaas, romig vanillemengsel, gesuikerde rozemarijn en vers fruit. Een feestje om te maken én om te serveren! Bovendien hoeft deze cheesecake niet in de oven, laten opstijven in de koelkast, versieren en aanvallen maar!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten

Recept no-bake vanille cheesecake met gesuikerde rozemarijn

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
4u 0min
Totale tijd
4u 25min
Kookmodus
1
Maal de speculaasjes fijn in een keukenmachine. Smelt de boter, voeg toe aan de speculaas en meng tot een compact geheel.
2
Bekleed een bakvorm (diameter 25 cm) met bakpapier. Verdeel het speculaasmengsel over de bodem en druk goed aan.
3
Halveer het vanillestokje en schraap het merg eruit. Meng de vanille met slagroom, suiker, slagroomversteviger en roomkaas.
4
Verdeel het roomkaasmengsel over de speculaasbodem en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
5
Bestrijk de takjes rozemarijn dun met eiwit, bestrooi met suiker en laat drogen. Snijd de mandarijn, sinaasappel en grapefruit in een gewenste vorm en verdeel met de rode bessen en gesuikerde rozemarijn over de buitenste rand van de cheesecake.
6
Haal de cheesecake uit de vorm en bestrooi met poedersuiker.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Cuisine
Amerikaans
Soort
Taart
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch

Gemaakt door Eatertainment

Delen via