Print opties

Sluiten

No-bake vanille cheesecake met gesuikerde rozemarijn

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
4u 0min
Totale tijd
4u 25min

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
1
Maal de speculaasjes fijn in een keukenmachine. Smelt de boter, voeg toe aan de speculaas en meng tot een compact geheel.
2
Bekleed een bakvorm (diameter 25 cm) met bakpapier. Verdeel het speculaasmengsel over de bodem en druk goed aan.
3
Halveer het vanillestokje en schraap het merg eruit. Meng de vanille met slagroom, suiker, slagroomversteviger en roomkaas.
4
Verdeel het roomkaasmengsel over de speculaasbodem en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
5
Bestrijk de takjes rozemarijn dun met eiwit, bestrooi met suiker en laat drogen. Snijd de mandarijn, sinaasappel en grapefruit in een gewenste vorm en verdeel met de rode bessen en gesuikerde rozemarijn over de buitenste rand van de cheesecake.
6
Haal de cheesecake uit de vorm en bestrooi met poedersuiker.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.