Dit is de ideale oester tijdens een zonnige dag op het terras, de zeekraal geeft een extra zilte smaak aan het gerecht. Wat een ideale combinatie is met de Zeeuwse likeur Hierbas de las Dunas die bij de oester in het pipetje geserveerd wordt.
Eatertainer Kim heeft een goedgevulde oesterplank voor je samengesteld! Met oesters met verschillende toppings, zoals Opa Co Sambal en zoetzure komkommer, pancetta en paprika boter of Tomasu sojasaus en bosui. Maak de oesterplank als aperitief voordat het diner start of serveer het bij de borrel!
Tip: Geen pipetjes? Besprenkel de likeur over de oesters.
De Hierbas de las Duras likeur bestaat uit maar liefst 18 soorten kruiden, bloemen en planten uit de Noordzee duinen. Doordat alle ingrediënten vers zijn, heeft de likeur een heerlijke zout-zoete smaak. Perfect voor bij de oesters!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment