Het dessert panna cotta ziet er altijd mega spectaculair uit! Ook deze passievrucht panna cotta is superleuk om te serveren wanneer je bijvoorbeeld gasten over de vloer hebt. Bereid het de ochtend van tevoren voor en op het moment zelf heb je een heerlijk toetje om van te genieten.
Deze passievrucht panna cotta is één van onze favoriete desserts voor deze zomer. De frisse, exotische smaak van de passievrucht vormt een verfrissende aanvulling op de romige textuur van de panna cotta. Wat ons betreft een gouden combinatie die perfect past bij warme zomerdagen.
Naast deze panna cotta een ander overheerlijk dessert proberen? Maak eens deze panna cotta met aardbei en blauwe bes. De panna cotta maak je naturel qua smaak en voor daarbij maak je een rood fruit mengsel met aardbei en blauwe bes. Niet alleen extreem lekker, maar ook een lust voor het oog!
Ben jij ook zo dol op de smaak van passievrucht? Naast dat je deze steeds populairder wordende vrucht gebruikt voor een pornstar martini, kan je het natuurlijk ook verwerken in desserts. Naast de passievrucht panna cotta, kan je nog veel meer kanten op met deze fruitsoort.
Deze no bake passievrucht cheesecake is er een prachtig voorbeeld van. Lekker als dessert met eventueel een bolletje ijs ernaast óf serveer een klein stukje van de taart bij de koffie of thee. De taart zet je na de voorbereiding in de koelkast om op te stijven en vervolgens kan je er lekker van genieten. Tip: maak de taart een dag van tevoren, zodat de taart de hele nacht kan opstijven.
Ook lekker: mini pavlova met frisse mango-passievrucht coulis. De tropische smaken van de mango en passievrucht zijn écht enorm lekker in combinatie met de pavlova. Dit nagerecht schreeuwt zomer en is bijvoorbeeld ook enorm lekker na een heerlijke barbecue!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment