Een plaatje om te zien en wanneer je eenmaal een hap genomen hebt, wordt het een nóg groter feest. De taart bestaat uit een krokante bodem met een zijdezachte cheesecakelaag afgetopt met slagroom en verse passievrucht. Rasp er witte chocolade overheen voor het complete plaatje!
Een taart kopen bij de supermarkt of de bakker is natuurlijk hartstikke snel en makkelijk, maar hoe leuk is het om jouw eigen taart te maken? Lijkt vaak lastig van tevoren, maar in veel gevallen hoeft dat helemaal niet zo te zijn!
Naast deze no bake passievrucht cheesecake, is ook deze cheesecake met pistache ontzettend lekker. De bereiding ervan duurt maar 25 minuten, waarna je de cheesecake in de koelkast zet om op te stijven. Top de cheesecake na het opstijven af met frambozen en pistachenoten en je hebt een ontzettend mooie taart.
Wil je graag een vegan cheesecake? Ga dan voor deze vegan cheesecake met frambozen. Wij durven met zekerheid te zeggen dat je helemaal geen verschil proeft tussen deze vegan cheesecake en een cheesecake waarin wel zuivelproducten verwerkt zijn.
Ook deze citroen meringue taart is echt een lust voor het oog én ontzettend lekker. De koekbodem maak je zelf van bloem, kristalsuiker, zout, boter en eidooiers. Bak de bodem af, laat afkoelen en doe hier vervolgens het zelfgemaakte citroenmengsel op. Eventjes opstijven in de koelkast en vervolgens top je het af met het meringuemengsel. Genieten!
Krijg je eters over de vloer en wil je als toetje graag een ijstaart serveren? Deze ijstaart met chocolade vlokken is hartstikke makkelijk om te maken. Met maar 5 ingrediënten zet je dit spektakelstuk op tafel. De ijstaart bestaat uit chocolade ijs en kaneelijs, wat je aftopt met slagroom, kaneel en chocolade vlokken.
Op zoek naar andere lekkernijen? Ontdek de lekkerste koekjes, cakes en bananenbrood recepten! Perfect als tussendoortje of als zoet toetje na het avondeten!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment