Print opties

Sluiten

Passievrucht panna cotta

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
3u 0min
Totale tijd
3u 30min

Ingrediënten

2 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Week de blaadjes gelatine 5 min. in lauwwarm water.
2
Verwarm de slagroom samen met het vanille extract in een steelpan op middelhoog vuur. Voeg de helft van de suiker toe en blijf roeren totdat deze helemaal is opgelost. Zodra het geheel begint te koken, haal je de pan van het vuur. Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg toe aan de pan samen met het passievruchtsap. Roer totdat de gelatine helemaal is opgelost.
3
Verdeel de slagroom over de schaaltjes en zet voor minimaal 3 uur in de koelkast om af te koelen en op te stijven.
4
Doe de pulp van de passievruchten samen met de overige suiker en het water in een steelpan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 5 min. doorkoken. Maak een papje van de maïzena met 1 el water en voeg toe. Mix goed en laat helemaal afkoelen.
5
Serveer de panna cotta met het passievruchtmengsel.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.