Stokbroodje gehaktbal met hüttenkäse en honing-mosterdsaus
Simpel, maar o zo lekker! Dat is dit stokbroodje belegd met gehaktballetjes, hüttenkäse en honing-mosterdsaus. De hüttenkäse zorgt voor een frisse touch in combinatie met komkommer en lente-ui. Een stevige lunch waar je de dag zeker mee door komt.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept stokbroodje gehaktbal met hüttenkäse en honing-mosterdsaus
Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Bereid de gehaktballen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snijd de komkommer met een dunschiller of kaasschaaf in slierten. Meng de hüttenkäse met de honing-mosterdsaus. Snijd de lente-ui in ringen en takjes peterselie in stukjes.
3
Snijd het stokbrood doormidden en beleg met het mengsel van hüttenkäse en honing-mosterdsaus, de gehaktballetjes, komkommer en lente-ui. Garneer tot slot met peterselie.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment