Vegan yoghurtblokjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Vegan kokosyoghurt blokjes

Ingrediënten

20 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
3u 0min
Totale tijd
3u 20min
1
Laat de frambozen ontdooien, schep ze in een hoge maatbeker en pureer het met een staafmixer glad. Meng de frambozenpuree en agavesiroop door de kokosyoghurt. Zet tot gebruik apart.
2
Ontpit de dadels. Toast de hazelnoten in een droge koekenpan tot ze goudbruin kleuren. Maal de dadels, hazelnoten, havermout en de kokosolie in de keukenmachine fijn tot een smeuïge massa.
3
Bekleed de bakvorm met bakpapier. Verdeel het noten-dadelmengsel gelijkmatig over de bodem, druk goed aan en strijk glad. Zet in de vriezer.
4
Los de agar agar op in kokend water. Laat kort afkoelen en roer door het yoghurtframbozenmengsel. Schenk over de bodem en zet ze tenminste 3 uur in de koelkast om op te stijven.
5
Snijd in stukjes van 4x4cm en versier met vers fruit en kokosrasp.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Desserts
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via