Print opties

Sluiten

Vegan kokosyoghurt blokjes

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
3u 0min
Totale tijd
3u 20min

Ingrediënten

20 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Laat de frambozen ontdooien, schep ze in een hoge maatbeker en pureer het met een staafmixer glad. Meng de frambozenpuree en agavesiroop door de kokosyoghurt. Zet tot gebruik apart.
2
Ontpit de dadels. Toast de hazelnoten in een droge koekenpan tot ze goudbruin kleuren. Maal de dadels, hazelnoten, havermout en de kokosolie in de keukenmachine fijn tot een smeuïge massa.
3
Bekleed de bakvorm met bakpapier. Verdeel het noten-dadelmengsel gelijkmatig over de bodem, druk goed aan en strijk glad. Zet in de vriezer.
4
Los de agar agar op in kokend water. Laat kort afkoelen en roer door het yoghurtframbozenmengsel. Schenk over de bodem en zet ze tenminste 3 uur in de koelkast om op te stijven.
5
Snijd in stukjes van 4x4cm en versier met vers fruit en kokosrasp.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.