Geen tijd om zelf pizzadeeg te maken en geen kant-en-klare variant in huis? Dan is afbakbrood het perfecte alternatief. Deze vegan pizzabaguettes met pompoenspread zijn lekker als tussendoortje, bij de borrel of als lichte maaltijd.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Vegan pizzabaguettes met pompoenspread
Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook de pompoenblokjes zacht, giet af en pureer tot een spread. Meng de pompoenspread met knoflookpoeder en nootmuskaat. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snijd de champignons in blokjes en bak gaar in een koekenpan met olijfolie.
3
Snijd het stokbrood in plakjes en besmeer deze met de pompoenspread. Verdeel de gebakken champignons en pompoenpitten over de broodjes.
4
Bak de pizzabaguettes in ca. 10 min. af. Haal uit de oven en garneer met rucola.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment