Vegan pizzabaguettes met pompoenspread
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Vegan pizzabaguettes met pompoenspread

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook de pompoenblokjes zacht, giet af en pureer tot een spread. Meng de pompoenspread met knoflookpoeder en nootmuskaat. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snijd de champignons in blokjes en bak gaar in een koekenpan met olijfolie.
3
Snijd het stokbrood in plakjes en besmeer deze met de pompoenspread. Verdeel de gebakken champignons en pompoenpitten over de broodjes.
4
Bak de pizzabaguettes in ca. 10 min. af. Haal uit de oven en garneer met rucola.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Tussendoortjes
Borrelhapjes & snacks
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via