Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook de pompoenblokjes zacht, giet af en pureer tot een spread. Meng de pompoenspread met knoflookpoeder en nootmuskaat. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snijd de champignons in blokjes en bak gaar in een koekenpan met olijfolie.
3
Snijd het stokbrood in plakjes en besmeer deze met de pompoenspread. Verdeel de gebakken champignons en pompoenpitten over de broodjes.
4
Bak de pizzabaguettes in ca. 10 min. af. Haal uit de oven en garneer met rucola.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Tussendoortjes
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via