Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
6 min
1
Mix 200 gr frambozen met een staafmixer tot een gladde puree. Voeg 3 tl van de puree toe aan ieder champagneglas.
2
Schil de mango en snijd in grove stukken. Mix met een staafmixer tot een gladde puree. Voeg 6 tl toe aan de champagneglazen bovenop de frambozenpuree.
3
Mix de prosecco met het ijs tot een glad geheel en verdeel dit over de mangopuree.
4
Rol 6 frambozen door wat suiker en garneer ieder glas met één framboos.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Cuisine
Italiaans
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via