Mango-frambozen sgroppino
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Mango-frambozen scroppino

Scroppino is een heerlijk alcoholisch drankje uit Italië. Het drankje is verfrissend en daarom uitstekend om te serveren als tussengerecht. Daarnaast is het ook een prima vervanger van of toevoeging aan het dessert. Wij maken hem met mango en frambozen.

Mijn menu planner

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten

Recept mango-frambozen scroppino

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
6 min
1
Mix 200 gr frambozen met een staafmixer tot een gladde puree. Voeg 3 tl van de puree toe aan ieder champagneglas.
2
Schil de mango en snijd in grove stukken. Mix met een staafmixer tot een gladde puree. Voeg 6 tl toe aan de champagneglazen bovenop de frambozenpuree.
3
Mix de prosecco met het ijs tot een glad geheel en verdeel dit over de mangopuree.
4
Rol 6 frambozen door wat suiker en garneer ieder glas met één framboos.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?