Wil jij indruk maken tijdens het kerstdiner zonder al teveel moeite? Dan is deze soesjestaart met pistache en witte chocolade hét dessert dat je moet maken. Het is makkelijk, snel en je zet een imposante taart op tafel vol heerlijke soesjes. Want wie houdt er nou niet van deze lekkernij?
Tip: Wil je een kleinere taart maken, maar vind je de hoogte wel belangrijk? Maak dan een kegel van stevig papier en plaats deze in het midden van de taart. Zo hoef je deze ruimte niet te vullen met soesjes, maar kun je toch een mooie hoge taart maken.
Naast het recept van de soesjestaart in tekst, kun je dit heerlijke recept ook vinden als how-to video op ons instagram kanaal of via de video.
Kun je niet goed tegen noten vanwege een allergie? Vervang dan de pistachenootjes in het recept voor chocoladeschaafsel. Net zo feestelijk en ook superlekker.
Ben jij ook zo dol op pistachenootjes? Voeg ze dan vaker toe aan gerechten! Zowel voor zoete als hartige gerechten zijn pistachenootjes een goede toevoeging.
Zin in een koekje voor bij de koffie of thee? Voor de zoetekauw raden wij deze zandkoekjes met pistachenootjes, citroen en witte chocolade aan. Het zoete van de chocolade, het zure van de citroen en het nootachtige van de pistache passen perfect bij elkaar! Of probeer deze knapperige Italiaanse cantuccini met amandelen en pistachenoten.
Zin in een hartige snack? Maak dan krokante pastachips uit de airfryer met een zelfgemaakte pistache-pestodip. Verslavend lekker en hartstikke makkelijk! Ben je meer van de kaashapjes? Probeer dan deze geitenkaas borrelballetjes, omhuld met onder andere pistache.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment