Abrikozen Wentelteefjes
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Abrikozen wentelteefjes

Abrikozen wentelteefjes: een ideale toevoeging aan je paasbrunch. Probeer deze heerlijke zoete versie met abrikozenjam, roomkaas en poedersuiker. Smullen!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept abrikozen wentelteefjes

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Rooster de amandelen in een droge koekenpan in 1-2 minuten goudbruin. Meng de amandelen met de roomkaas en de Hero Abrikozenjam Minder Zoet.
2
Besmeer de helft van de sneetjes brood met het mengsel en leg er de andere helft van de sneetjes bovenop.
3
Klop de eieren los met de melk, kaneel en vanillesuiker en giet in een platte schaal. Leg de dubbele boterhammen nu een-voor-een in het melkmengsel en draai een keer om, zodat het brood het melkmengsel kan opnemen.
4
Verhit een eetlepel roomboter in een koekenpan en bak één wentelteefje per keer in 2-3 minuten per kant goudbruin. Bestrooi met poedersuiker.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Ei
  • Gluten
  • Noten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via