Abrikozen Wentelteefjes
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Abrikozen wentelteefjes

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Rooster de amandelen in een droge koekenpan in 1-2 minuten goudbruin. Meng de amandelen met de roomkaas en de Hero Abrikozenjam Minder Zoet.
2
Besmeer de helft van de sneetjes brood met het mengsel en leg er de andere helft van de sneetjes bovenop.
3
Klop de eieren los met de melk, kaneel en vanillesuiker en giet in een platte schaal. Leg de dubbele boterhammen nu een-voor-een in het melkmengsel en draai een keer om, zodat het brood het melkmengsel kan opnemen.
4
Verhit een eetlepel roomboter in een koekenpan en bak één wentelteefje per keer in 2-3 minuten per kant goudbruin. Bestrooi met poedersuiker.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Ontbijt
Cuisine
Hollands
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via