Wentelteefjes Met Lemon Curd Kokosyoghurt En Blauwe Bessen
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Wentelteefjes met lemon curd, kokosyoghurt en blauwe bessen

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Steek met een uitsteker of serveerring 6 rondjes uit het brood. Kluts het ei en voeg de melk toe. Breng op smaak met de kaneel. Haal elk broodrondje circa 20 sec. door het mengsel (10 sec. aan elke kant). Leg het brood daarna op een bord.
3
Zet een koekenpan op middelhoog vuur en smelt hier de olie (of boter) in. Bak de broodrondjes circa 2 min. aan elke kant totdat het licht begint te verkleuren. Bak de gebakken wentelteefjes nog een paar min af in de oven voor een extra knapperige korst.
4
Leg een wentelteefje op een bord. Bestrijk de bovenkant met wat lemon curd en strooi hier blauwe bessen overheen. Leg hier een wentelteefje op en beleg nogmaals met lemon curd en blauwe bessen. Leg hier een laatste wentelteefje op en top af met kokosyoghurt, lemon curd en blauwe bessen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Ontbijt
Cuisine
Hollands
Soort
Brood & Sandwiches
Pasen
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via