Croque monsieur van krentenbrood met camembert en appel
Croque monsieur, een ander woord voor tosti! Wij geven een leuke twist aan de klassieke ham-kaas variant met camembert en appel. Ook gebruiken we krentenbrood om de tosti een wat zoetere smaak te geven.
Mijn menu planner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept croque monsieur van krentenbrood met camembert en appel
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd de appel in partjes en de camembert in plakjes. Beleg de helft van de sneetjes krentenbrood met de appel en de helft van de camembert. Giet hierover de honing. Dek af met nog een sneetje krentenbrood en smeer de bechamelsaus over het krentenbrood, gevolgd door de overige camembert.
2
Verwarm de oven op de hoogste grillstand en zet de tosti een paar minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.
3
Ris de rozemarijn van de takjes en maak af met rozemarijn.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment