Ingrediënten

15 stuks
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Meng de dadels samen met de havermout, frambozen, amandelen en 30 gr kokosrasp in een blender tot een deeg. Mix het geheel tot een kleffe structuur. Zorg dat alle ingrediënten goed gemengd en fijngemalen zijn.
2
Kneed in een kom de cacao nibs door het deeg. Maak porties van ongeveer 30 gr en rol deze in je handen tot balletjes.
3
Strooi de overige kokosrasp in een schaaltje en rol de balletjes hier doorheen totdat ze helemaal omhuld zijn met kokosrasp.
Frambozen bliss balls
Frambozen bliss balls

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

HannaH
Jennifer van Eatertainment
C
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Tussendoortjes
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via