Knapperige Toast Met Pindakaas En Abrikozenjam
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Knapperige toast met pindakaas en abrikozenjam

Beleg je toast op een Aziatische wijze met dit recept. Wij besmeren de knapperige toast met pindakaas en een mengsel van abrikozenjam en gember. De toast wordt afgemaakt met een combinatie van groenten en kruiden. Afgetopt met gehakte pinda’s voor een lekkere bite.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept knapperige toast met pindakaas en abrikozenjam

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Rooster het brood goudbruin in een broodrooster of 6 min. in een voorverwarmde oven op 180˚C.
2
Meng de abrikozenjam met de gember en de helft van het limoensap.
3
Besmeer het brood met de pindakaas, gevolgd met het abrikozenmengsel. Verdeel de komkommer, bosui en gehakte pinda’s over het brood en top af met srirachasaus. Garneer met koriander en/of munt en wat limoensap.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Melk
  • Soja
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via