Knapperige Toast Met Pindakaas En Abrikozenjam
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Knapperige toast met pindakaas en abrikozenjam

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Rooster het brood goudbruin in een broodrooster of 6 min. in een voorverwarmde oven op 180˚C.
2
Meng de abrikozenjam met de gember en de helft van het limoensap.
3
Besmeer het brood met de pindakaas, gevolgd met het abrikozenmengsel. Verdeel de komkommer, bosui en gehakte pinda’s over het brood en top af met srirachasaus. Garneer met koriander en/of munt en wat limoensap.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Cuisine
Hollands
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via