Loaded maiskolven met gehakt uit de airfryer
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Loaded maiskolven met gehakt uit de airfryer

Zet een verrassend gerecht op tafel met deze loaded maiskolven. Ze zijn snel klaar doordat ze in de airfryer gaan. Een dagje vega? Vervang het gehakt dan door vegetarisch gehakt.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept loaded maiskolven met gehakt uit de airfryer

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de airfryer voor op 180°C. Giet ¾ van de olijfolie in een schaaltje en meng de helft van het peper en zout, chilipoeder en paprikapoeder erdoorheen. Smeer de maiskolven in met het mengsel en bak ze in ca. 15 min. goudbruin in de airfryer. Draai de maiskolven halverwege om.
2
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika’s in blokjes. Verhit de resterende olijfolie in een koekenpan en bak hierin de ui en de knoflook ca. 2 min. Voeg het gehakt en de paprika’s toe en bak tot het gehakt gaar is.
3
Snijd ¾ van de takjes koriander zo fijn mogelijk. Meng de koriander door de yoghurt, gevolgd door het resterende peper en zout en het knoflookpoeder.
4
Leg de maiskolven in een schaal en verdeel hierover het gehakt met de paprika, de koriandersaus, de panko en garneer met de overige gesneden koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via