Zet een verrassend gerecht op tafel met deze loaded maiskolven. Ze zijn snel klaar doordat ze in de airfryer gaan. Een dagje vega? Vervang het gehakt dan door vegetarisch gehakt.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Recept loaded maiskolven met gehakt uit de airfryer
Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Verwarm de airfryer voor op 180°C. Giet ¾ van de olijfolie in een schaaltje en meng de helft van het peper en zout, chilipoeder en paprikapoeder erdoorheen. Smeer de maiskolven in met het mengsel en bak ze in ca. 15 min. goudbruin in de airfryer. Draai de maiskolven halverwege om.
2
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika’s in blokjes. Verhit de resterende olijfolie in een koekenpan en bak hierin de ui en de knoflook ca. 2 min. Voeg het gehakt en de paprika’s toe en bak tot het gehakt gaar is.
3
Snijd ¾ van de takjes koriander zo fijn mogelijk. Meng de koriander door de yoghurt, gevolgd door het resterende peper en zout en het knoflookpoeder.
4
Leg de maiskolven in een schaal en verdeel hierover het gehakt met de paprika, de koriandersaus, de panko en garneer met de overige gesneden koriander.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment