Mango Met Salami Milano En Gruyere
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Mango met salami Milano en Gruyère

Ingrediënten

12 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Schil de mango en snijd deze in de lengte aan beide kanten langs de pit. Snijd de mangohelften in dikke repen, in de vorm van frietjes. Rol ieder stukje mango in een plakje salami en zet dit vast met een houten prikker. Bak de mango met salami op de bakplaat totdat de salami krokant is.
2
Haal van de bakplaat en rasp wat Gruyère kaas over het stukje mango. Serveer warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Bijgerechten
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Italiaans
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Soort
Borrelhapje
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via