Mango Met Salami Milano En Gruyere
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Mango met salami Milano en Gruyère

Salami Milano is een Italiaanse droge worst, bekend om de gebalanceerde kruiding van zout, peper en knoflook. Heerlijk in combinatie met de zoete smaak van mango en de romige smaak van de Gruyère kaas.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

12 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept mango met salami milano en gruyère

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Schil de mango en snijd deze in de lengte aan beide kanten langs de pit. Snijd de mangohelften in dikke repen, in de vorm van frietjes. Rol ieder stukje mango in een plakje salami en zet dit vast met een houten prikker. Bak de mango met salami op de bakplaat totdat de salami krokant is.
2
Haal van de bakplaat en rasp wat Gruyère kaas over het stukje mango. Serveer warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via