Ovenschotel Mexicaanse Nacho
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Ovenschotel Mexicaanse Nacho

Zonder Mexicaanse kruiden geen nachoschotel! Deze schotel is ontstaan uit een geïmproviseerd gerecht van een Mexicaanse man… genaamd Nacho! Onze nachoschotel is supersnel en overheerlijk dankzij het gekruide gehakt met groenten, afgetopt met tortillachips.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept ovenschotel mexicaanse nacho

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 190ºC. Rul het gehakt in een pan en voeg de roerbakgroenten toe. Laat dit meebakken totdat de groenten zacht zijn. Voeg het blik tomaten en de kruidenmix toe. Roer goed door.
2
Giet de bonen en de mais af en spoel ze kort in een zeef. Voeg ze daarna toe aan het tomatenmengsel met kruiden en meng het nogmaals goed.
3
Verdeel het geheel over een ovenschaal en leg de tortillachips erop. Top af met geraspte kaas en bak het geheel 5 min. in de oven totdat de kaas gesmolten is.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Mosterd
  • Gluten
  • Ei
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via