Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
5u 50min
Totale tijd
6u 10min
1
Week 3 blaadjes gelatine in koud water. Snijd het vanillestokje doormidden en schraap het vanillestokje uit. Verwarm de slagroom met het vanillestokje, het merg uit het vanille stokje en suiker in een steelpannetje op laag vuur. Laat 20 min op een zeer laag vuur staan. Verwijder na 20 min het vanille stokje.
2
Knijp de gelatine goed uit en los op in het warme slagroommengsel. Laat afkoelen, maar niet opstijven. Roer het slagroommengsel nog een keer goed door en schenk in de glaasjes. Zet de glazen schuin in een cupcakeblik om een mooi effect te krijgen. Zet de glaasjes in de koelkast en laat gedurende 4 uur opstijven.
3
Bereid de jelly pudding zoals aangegeven op de verpakking. Laat afkoelen maar niet helemaal opstijven. Zet de opgesteven panna cotta glaasjes recht op en schenk de afgekoelde jelly op de panna cotta. Laat het geheel nog 2 uur opstijven in de koelkast.
4
Serveer de panna cotta met bramen en takjes rode bessen. Tip! Plaats een prop keukenpapier in het cupcakeblik zodat de glazen goed schuin blijven staan.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Ellen Shamir
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Diëten
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via