Print opties

Sluiten

Panna cotta dessert met jelly pudding en rood fruit

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
5u 50min
Totale tijd
6u 10min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Week 3 blaadjes gelatine in koud water. Snijd het vanillestokje doormidden en schraap het vanillestokje uit. Verwarm de slagroom met het vanillestokje, het merg uit het vanille stokje en suiker in een steelpannetje op laag vuur. Laat 20 min op een zeer laag vuur staan. Verwijder na 20 min het vanille stokje.
2
Knijp de gelatine goed uit en los op in het warme slagroommengsel. Laat afkoelen, maar niet opstijven. Roer het slagroommengsel nog een keer goed door en schenk in de glaasjes. Zet de glazen schuin in een cupcakeblik om een mooi effect te krijgen. Zet de glaasjes in de koelkast en laat gedurende 4 uur opstijven.
3
Bereid de jelly pudding zoals aangegeven op de verpakking. Laat afkoelen maar niet helemaal opstijven. Zet de opgesteven panna cotta glaasjes recht op en schenk de afgekoelde jelly op de panna cotta. Laat het geheel nog 2 uur opstijven in de koelkast.
4
Serveer de panna cotta met bramen en takjes rode bessen. Tip! Plaats een prop keukenpapier in het cupcakeblik zodat de glazen goed schuin blijven staan.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.