Pasta met tomaat-auberginesaus
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Pasta met tomaat-auberginesaus

Een simpel maar heerlijk pastagerecht met tomaat en aubergine. Je maakt hem in slechts 20 minuutjes én hebt maar 7 ingrediënten nodig. Kortom de ideale pasta voor als je vandaag niet zoveel tijd hebt.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept pasta met tomaat-auberginesaus

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm. Bak de blokjes aan in olijfolie totdat ze bruin en zacht worden.
2
Breng het water in een pannetje aan de kook en los het bouillonblokje hierin op. Voeg de bouillon samen met de tomatenblokjes toe aan de gebakken aubergine. Laat het geheel 15 min. op laag vuur inkoken. Hak ondertussen de basilicum grof.
3
Serveer de fusilli met de saus en garneer het gerecht met de grof gehakte basilicum.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via