Een simpel maar heerlijk pastagerecht met tomaat en aubergine. Je maakt hem in slechts 20 minuutjes én hebt maar 7 ingrediënten nodig. Kortom de ideale pasta voor als je vandaag niet zoveel tijd hebt.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept pasta met tomaat-auberginesaus
Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm. Bak de blokjes aan in olijfolie totdat ze bruin en zacht worden.
2
Breng het water in een pannetje aan de kook en los het bouillonblokje hierin op. Voeg de bouillon samen met de tomatenblokjes toe aan de gebakken aubergine. Laat het geheel 15 min. op laag vuur inkoken. Hak ondertussen de basilicum grof.
3
Serveer de fusilli met de saus en garneer het gerecht met de grof gehakte basilicum.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment